Keramisk coating på sort bil

KERAMISK COATING

Vi på Karmøy Bilpleie har jobbet med keramisk coating i flere år.
Hos oss kan du være trygg på at du får høy kvalitet og profesjonell service. Med mange års erfaring og godt utdannede ansatte, kan du stole på at ditt kjøretøy er i trygge hender.

Vi bruker det tyske kvalitetsmerket Koch-Chemie, som siden 1968 har stått for høykvalitets rengjørings- og pleieprodukter som er klimanøytrale og miljøvennlige.
Keramisk coating kan brukes på alle typer kjøretøy som bil, MC, bobil og båt.

Hva er keramisk coating?

Keramisk Coating, keramisk lakkforsegling eller keramisk lakkbeskyttelse  – kjært barn har mange navn.

Keramisk coating er en type behandling som kan påføres lakken for ekstra beskyttelse. Denne typen coating er laget av en polymer som inneholder keramiske partikler. Resultatet er en hard, beskyttende overflate som gir en rekke fordeler.

En av de største fordelene med keramisk coating er dens beskyttelse mot riper og andre skader. Keramiske partikler i coatingen gir en hard overflate som er motstandsdyktig mot riper, steinsprut og andre vanlige typer skade. Dette betyr at kjøretøyet ditt vil være mer motstandsdyktig mot skade, samt mindre sannsynlig å få riper fra daglig bruk

Keramisk coating kan også hjelpe til med å beskytte kjøretøyet mot oksidasjon og UV-stråling. Dette er viktig fordi disse elementene kan føre til falming og forverring av lakken over tid. Behandlingen vil da gi kjøretøyet en dypere glans. Dette skyldes at coatingen gir en ekstra lag av klarhet på toppen av lakken, som kan reflektere lyset på en mer effektiv måte. Kjøretøyet ser nytt ut og holder seg penere over tid.

Til slutt kan keramisk coating også gjøre det lettere å rengjøre kjøretøyet. Fordi overflaten er hard og glatt, vil skitt og smuss ikke feste seg like lett. Dette betyr at du kan rengjøre kjøretøyet raskere og enklere, og du vil også redusere risikoen for å skade lakken.

Maskinvask med børster gir mest sli​tasje. Vasker ​du for hånd eller ​med børstefri vask, vil den være mer beskyttet mot disse ripene​, men noen riper må påberegnes her også. Disse ripene er mest synlige på mørkere biler.

For å bevare kjøretøyets opprinnelige utseende anbefaler vi å behandle nye kjøretøy så tidlig som mulig. Du beskytter da lakken før den daglige slitasjen starter. På eldre biler vil en slik behandling gjenopprette glansen og beskytte mot videre slitasje.

Riktig etterbehandling vil gi deg et resultat som varer lenge. Der hvor vanlig polering holder i noen uker eller måneder, vil denne beskytte i et år eller lenger med riktig etterbehandling.

Pris på keramisk coating hos oss avhenger av størrelsen på kjøretøyet og lakkens tilstand. Ring oss eller kom innom, vi gir deg gjerne et prisoverslag.

Har du bobil?
Da anbefaler vi keramisk coating på fronten av bilen.
Det gjør at du enklere kan fjerne insekter og skitt som har festet seg etter kjøreturen.

Keramisk coating på sort bil